26.12.15

Horoskop 2021


Karriere og finans
Hvis du er pliktoppfyllende, vinner du respekt for kjoring, vil du bli formelt anerkjent som en autoritet i feltet. Drum er utholdenhet, selv om fremgangen kan vare treg, vil det vare sikkert og varig. 

Kampanjer eller tildelingene er en mulighet, som du pleier a tiltrekke seg viktige personer og kraftig for deg. Hva du har lart de siste to arene kan bli satt ut i praksis na. Du er narmere enn spekulative penger. Man kan trygt investere i eiendom eller fast eiendom.
Helse
I  kan du fole vekten av verden pa dine skuldre. Du kan falle byttedyr til depresjon hvis for mye vekt pa det negative, i stedet for a ta seg tid til en pause fra ansvar. Du kan bidra til en betrodd venn som kan snakke objektivt om dine erfaringer. Helseproblemer kan oppsta fra ensformig arbeid uavbrutt. Vare folsomme for behovene og organiserer tsşr tid til a motvirke dette. Mars, juni, september og desember er maneder med testing. Latter er den beste medisin.
Kjarlighet og relasjoner
Relasjoner er na kilden til dyp personlig transformasjon. Du kan bli magnetisk tiltrukket mot noen, av grunner som trosser logisk forklaring. Foreninger som ikke gir den onskede intensitet, vil gi rom for dem som gjor. Spill av kontroll og manipulasjon vil fortelle deg sa mye om sine egne holdninger, som andre mennesker. Det som skjer er at du trenger a oppdage sin egen maktbase gjennom andre mennesker. Noen ganger kan du fole at du er i en emosjonell felt, men det bor ikke vare noen mangel pa lidenskap og tiltrekning. Til slutt partneren din gjennomgar dyptgripende endringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar